torsdag 6 juni 2013

Raceförberedelser...

Nu märks det att det endast är 22 dagar kvar till start av Kustjagaren Karlskrona - Det blir mer poster på twitter och på facebook. 22 dagar tills vi står där inför den första löpsträckan på 8 km.


Dagens pass hade två syften... Dels kolla hur det var att springa nedcabbat (våtdräktsöverdelen vid midjan) och sedan kränga på sig den efter en lite längre löpning - dels att kolla hur det kändes med en längre simning efter en lite längre löpsträcka.


Vi drog iväg runt Stenhuggaren och när vi var tillbaka vid sjön hade vi fått ihop 6 km - min garmin visade 35 min - vi växlade lugnt över till "swimmode" och gav oss iväg på en simsträcka som enligt appen "MeasureMap" i min iphone skulle vara ca 800 m - väl på andra sidan sjön visade min garmin att vi simmat 1000 m....hmmm...det tog iallafall 14 min att ta sig över sjön. Det kändes fantastiskt skönt att kunna kolla av i lugn och ro hur vi ligger till.


Avslutade med lite "öhoppande" - kortare löpsträckor följt av kortare simsträckor för att träna i- och urgångar. Resåren till dolmen är perfekt - resår till paddlarna funkar kanon. Nu väntar vi bara på våra Camelbak Hydrobak från Wiggle som borde komma imorgon eller på måndag.


Nästa swimrunpass på måndag. Innan det lite openwatersimning och tävling på söndag i Alingsås....Inga kommentarer:

Skicka en kommentar