torsdag 17 januari 2013

Kallt - kallare - långpass...

Gårdagens pass blev ett lite längre pass. Jag har ju planerat att onsdagar skall bli veckans långpass...och då spelar det liksom ingen roll att det är lite kallare.

Tanken igår var att ta bilen in till Lindome och ställa den vid Lindas jobb - springa två timmar med Harry i vagnen och därefter ta med hela familjen hem till middag.

Var tvungen att ta en bild när vi passerade lyktstolpen...för något år sedan hade en tjuv en "fängslande" upplevelse efter det att vi spårat ikapp honom här...

Sprang iväg ner mot Lindome centrum och upp mot Östra Lindomevägen. Vände uppe vid alla bilmeckar och därefter tillbaka in mot centrum. Höll ett lagomtempo runt 6 min/km och svängde därefter upp i ett villaområde i riktning in mot Kållered.

Stelfrusen Buff och frost i mössan...

Kände redan när jag startade att det var kallare än vanligt. Dagen till ära körde jag en Ullmax Micro Sweater Polo närmast på överkroppen. På benen körde jag kallingar och ett par Craft Active Multi Layer. Nästa lager blev en Craft Shift Free Pullover och på underkroppen Craft Performance Run WP stretch tights. Yttersta lagret på överkroppen blev en favorit... Craft Performance Run Featherlight jacket. Löparstrumpor från Ge-Kås som jag är grymt nöjd med. Runt halsen (givetvis...) en Buff och på huvudet en Micro Fleece Hat från Ullmax. Dojjor i form av mina Saucony Kinvara II .I min Camelbak MULE hade jag plockat ner två bitar av Coltings nougat. Vätska i form av NUUN från wiggle som jag är supernöjd med.

Trots mitt...i mitt tycke...bra val av kläder kände jag runt 14 km att det var kallt. Känslan av att energin "ångar bort" blev påtaglig och tempot sjönk något.

Runt Fageredsjön....kommer bli magiskt att springa här till våren...

Harry sover sött i sin farkost. Sista strålarna pressar sig mellan trädstammarna.. Kanske inte optimalt underlag för vagnlöpning...men det funkade.
Vi tog oss runt rundan som till slut blev 17.95.....ja vi säger väl....18 km på 1 tim och 50 min. Snittempot blev 6:19 min/km och det var efter det gött att sätta på sig en torr och varm tröja och ta en banan.


Idag har vi en vilodag och imorgon får det nog bli ett kettlebell / TRX pass.... Linda säger att jag börjar tyna bort...och att mina muskler har förtvinat...och så kan vi ju inte ha det... :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar