söndag 19 maj 2013

På fötterna...

Dagen efter Varvet runt GBG... Cruisade in på 1:55 och var nöjd med det - målet var att få ett bra sista långpass inför BUM 50 miles nästa helg. Idag mår kroppen bra och tankarna svävar iväg till nästa lördag med skräckblandad förtjusning...

Det var varmt igår. Otrevligt att se folk stappla omkring med stirrande blickar. Desto trevligare var det att vara tillbaka på varvsbanan. Göteborg är bäst när det kommer till folkfest. Det kändes som om alla var ute och hejade och tjoade!!! Riktigt grymt! :)


Idag kom en trevlig överraskning. Företaget Seger - www.seger.se - hade skickat lite fler "Seger Sense Running Thin Energizing" strumpor inför BUM nästa helg. 


Jag har sprungit i deras Thin Energizing strumpa på långpassen, och känner att det är förbannat bra strumpor. Energizing är Segers kompressionsstrumpa och består av:

50 % polyester
44 % polyamid
3 % nano glide
3 % lycra

Strumporna håller bra och sitter tajt och bra runt fot och vad. 

Det blir Thin Energizing alla 80 km nästa lördag. Vi säger som vi brukar säga...

"Tack Seger för att ni hjälper föräldralediga män att försöka bli bättre människor...!!!" :) 

I veckan drar jag och Surikaten på träningsläger - det skall tränas all möjlig K9 tjänst på Hökensås utanför Tidaholm. En vecka i konungens tjänst och sedan...just det...pappaledig igen! :) 


3 kommentarer:

  1. Trollen är tillbaka23 maj 2013 kl. 13:16

    Lycka till på BUM, fast jag tror inte att bra strumpor kan ersätta bra träning. 80 km känns lite för långt för din kapacitet. Föräldrarlediga män har ju inte så mycket tid att träna...

    SvaraRadera
  2. "Reserapport" imorgon....! :)

    SvaraRadera