måndag 11 februari 2013

Brickpass och sponsorer...

Kvällens pass blir ett kombinationspass löpning och simning. I ett försök att öka volymen på träningen har vi bestämt oss för att starta måndagssimningen framöver med ett kortare löppass på 30-40 min. Snabbt ombyte och sedan in i hallen och paddla längder.

Längtar efter att komma ut i öppet vatten. Men hallen får duga så länge.

Gick förbi ett av de ställen vi körde på i somras. Känns konstigt att man skall ligga där och simma om drygt tre månader...


Isen ligger tjock och snön ger inte med sig. Annars har helgen varit lugn. Funderat en del på hur jag skall lägga upp ultraintervallerna den 23:e. Det är med lite skräckblandad förtjusning jag tänker på det... En mil var tredje timme - totalt 80 km...


Kommer nog kännas lite tyngre än i somras den 23:e...

Vi har funderat lite om vi skulle försöka få lite sponsring inför årets säsong, och ett antal företag har visat intresse...vilket är glädjande. Återkommer när allt är klart.

Bloggen hade lite drygt 700 besökare under januari vilket också är glädjande. Jag tror att intresset för längre ...tuffare...extremare tävlingar gör att folk vill ha inspiration. Förhoppningsvis kan sidan vara en del i det.

Avslutar med några visdomsord så här i underställstider...

-- INGET SKÖLJMEDEL --

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar