tisdag 19 februari 2013

Enhanced belief - och nytt samarbete...

Idag fick vi äntligen klart med ett nytt samarbete inför swimrunsäsongen 2013 - Vi är glada att presentera ett samarbete med - Surfspot.seSamarbetet gör att vi under våren och sommaren kommer att träna och tävla i våtdräkter från brittiska Zone3. Surfspots affärside är att sälja vattensportutrustning och tillbehör till outletpriser. Genom att försöka minska antalet led mellan tillverkare och köpare samt köpa upp överskotts produktion så vill de se till att det finns vattensportutrustning för alla plånböcker.
Surfspot.se är outletbutiken för vindsurfing, kitesurfingoch vågsurfing. Surfspot har även ett brett sortiment av våtdräkter för simning och segling eller annan typ av vattensport. Surfspot erbjuder några av marknadens bästa produkter till outletpriser. Surfspot samarbetar även med instruktörer för kitekurser och vindsurfingkurser.

Surfspot kommer under våren att börja sälja utrustning från brittiska företaget Zone3 - Zone3 bildades 2008 och har specialiserat sig på att tillverka högkvalitativa våtdräkter för triathlon och "openwater swimming".

 
Kolla in här hos oss under mars månad för bra erbjudanden från Surfspot - eller ännu bättre - Kolla in Surfspot.se och ta del av utförsäljningen av vintervaror...

Vi kommer under säsongen att köra i dräkten nedan... Vi tackar Surfspot för hjälp med utrustning inför årets prövningar.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar