torsdag 17 mars 2016

Westcoast Outdoor och Swimrun Costa Brava...

I helgen går Westcoast Outdoormässan av stapeln i Göteborg - Eriksbergshallen. Kom och lyssna på föreläsningar om friskvård - träning och bli inspirerade. Vi kommer att stå i Merrells monter och snacka swimrun och förevisa årets skonyheter. Kom förbi och ta del av bra priser och delta i tävlingar för att vinna skor.


Träningen rullar på och simformen börjar ta fart - till stor del med hjälp av Simcoachen Anna-Karin Lundin och hennes Fastlanegrupp. Det är otroligt inspirerande att simma med folk som verkligen satsar hårt. Att ha någon som hela tiden ligger på en vad avser teknik och fart är oxå det något som peppar något oerhört. Att inte vila 16 sekunder mellan varje hundring när det är sagt 15 sekunder skall inte heller det underskattas.... ;)


Swimrunsäsongen kommer starta tidigare i år. Vi har fått möjligheten att delta i Swimrun Costa Brava  med support av vår sponsor Merrell - Inledningsvis skulle vi tävla i Ultradistansen som var ca 72 km - men då det var för få anmälda lag så har man nu valt att stryka distansen och satsa fullt ut på marathondistansen ca 42 km. Det verkar bli en tuff bana med total simdistans på 6,2 km och löpdistans på ca 35 km. Vi hoppas på ett grymt race den 17 april.


Nedan två filmer för att få en känsla för hur det kommer se ut under racet. Blir nästan lite swimrungalen när jag ser hur vattnet ser ut... :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar