fredag 25 september 2015

Säsongsfinal - nya våtdräkter och lite inför 2016...

Ett tag sedan jag skrev här. Vi har inte lagt av, utan väljer att vara mer aktiva på sociala medier. När jag startade bloggen 2012 var tanken att visa att det gick att syssla med idrott i alla dess former trots att man jonglerade hus, familj, heltidsjobb och allt annat som skall in i livspusslet. Det blev mkt rabblande av träningsdata och tid.

Bloggen har under tiden svängt och blivit mer av karaktären RR-blogg med lite inslag av andra större grejer som hänt. Vi fortsätter att fokusera på uthållighetsidrott och då främst på swimrun. Under 2016 har vi redan bestämt ett antal tävlingar som vi skall köra, men jag tänkte att jag återkommer till det i ett senare inlägg.


Vad händer nu då? Den 3 oktober är det säsongsfinal i swimrun. Vi skall ut till Koster och köra Koster swimrun som går i Sveriges enda marina nationalpark. Banan är ca 21 km lång och vinnartiden är beräknad till någonstans kring fyra timmar. Som arrangören skrev i senaste infomailet... "banan är inte snabb...den är fantastisk".. Det skall bli riktigt kul att avsluta säsongen med ett riktigt äventyr med en ny bana på Sverige framsida.

Under 2013 och 2014 körde vi i våtdräkter från Zone3 - tanken var att vi skulle köra i en swimrundräkt under årets säsong, men enligt uppgift var de inte nöjda med sina första prototyper, och valde att senarelägga produktsläpp....men nu är dräkten här....och den är fantastisk!!! Zone3 Evolution
Vi har hunnit testa dräkten några gånger hittills och den sitter fantastiskt bra. Tunna ben gör att känslan är densamma som att springa i löpartights. Bra flytkaraft pga den 8 mm tjocka ryggpanelen. Förutom två standardfickor på framsidan av dräkten så har Zone3 valt att göra en stor längsgående utanpåliggande ficka på ryggen. Fickan är rymlig och den är lätt öppna och stänga. Dräkten saknar dragkedja i ryggen och det gör att eventuellt skav minimeras. Den här dräkten kommer bli en storsäljare under 2016....ni vet var ni hörde det först... Kolla in Surfspot för att beställa dräkten.


Vi är väldigt glada över att fortsätta vårt samarbete med Surfspot - Merrell och Seger under 2016. De har hjälpt oss sedan starten 2012 och vi fantastiskt nöjda med deras produkter. På Koster kommer vi köra Merrell Mix Master 2 som har riktigt bra grepp på hala klippor och i dojjorna blir det den förmodligen bästa strumpan för swimrun - Seger Running Mid Compression.

Vi återkommer med RR efter Koster!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar