onsdag 8 oktober 2014

Vad händer nu...?!

 

Höstsäsongen är här. Tid för reflektion och att analysera våren och sommaren, men oxå tid för att planera inför nästa år. För egen del kan jag känna mig lite tom efter året. Inte tom som i tom på glädje över att träna och ta ut mig...mer en känsla av att vi åstadkom det vi ville under året. ÖTILLÖ var årets mål...och vi kom i mål. Allt vi gjort under året syftade till en enda sak...att ta oss i mål på Utö. Glädjen har bytts i funderingar på vad som kommer härnäst. Planerna inför nästa års tävlingar har redan sjösatts... Sandsjöbacka Trail i januari och sedan blir det Borås Swimrun - Kustjagaren i Karlskrona - Öloppet och sedan är tanken att jag och Kristina skall köra halvironman på Tjörn i augusti. Jag skulle vilja trycka in en eller två swimruntävlingar till under 2015. Om det blir en bra lösning på Marstrand Open Water - ultra 2015 så vill jag köra den. Terrängen är fantastisk och simningen kan bli riktigt utmanande. Återstår att se om det blir något. Utöver MOW vill jag köra mixswimrun med Linda...hoppas kunna sy ihop något under Ten Island swimrun. Vi kommer köra tre träningstävlingar i GBG SWIMRUNSs regi. Vi hoppas givetvis på samma tryck som i år.

Vad gör vi nu då...? I helgen kommer Linda och Kristina att köra intensivhelg med total Immersion hos Simcoachen Anna-Karin. Själv lägger jag just nu fokus på att jobba med sammansatt simning (utan paddlar och dolme) allt för att försöka få till en bra grund inför sommarens (mini)triathlonsatsning. Har sneglat åt TI och deras twobeatkick...

Utöver detta försöker jag tassa ut på stigen och bara känna glädje över att inte pressa kroppen utan mer av att känna in hösten. Jag tog en runda runt vår sjö i måndags och det var nästan som att springa ett Color me Rad "a natural"... Magiskt!

När vi ändå är inne på glädje och magi så vill jag passa på att pusha för Podcasten - HUSKY - jag lyssnar ofta på podden när jag är ute och springer längre pass, och avsnitt 54 handlar om årets Engadin swimrun och ÖTILLÖ.

Utöver simning och löpning har vi de senaste 30 dagarna ägnat åt oss lite annorlunda fysisk fostran i form av styrketräningsprogrammet "BATMAN" som finns att hitta hos neilarey.com - jag kan starkt rekommendera ett besök på sidan för inspiration. Nu kör vi paus fram till måndag för att börja om med en Core Challenge. Hoppas ni får en grym vecka och glöm inte att följa oss på facebook...

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar