fredag 24 oktober 2014

Mancold och nya dojjor...

Så slog den då till...MANCOLD...det var väl bara en tidsfråga, men inte desto mindre kul. Nu blir det ColdSyme - c-vitamin och stabilt med vatten. Veckan har annars varit bra - simning - trainer - löpning och det styrkeprogram vi just nu kör. Vill passa på att återigen slå ett slag för Neilarey och de program som finns där. Det vi kör nu är coreinspirerat med lite tillagda benövningar. Kolla in och testa någon 30-dagarschallenge.

Annars rullar saker och ting på. Stomveckan finns där och även en tanke om hur säsongen 2015 skall se ut. Det blir ju som sagt lite mer cykel för att inte blåsa av vägen under de triathlontävlingar jag tänkt köra. Swimrun kommer vara fokus även 2015 då jag tycker att det är den optimala mixen av sport och äventyr. På torsdag skall vi till Merrell och träffa Claes för att kolla på de nyheter vi skall testa under inför 2015. Jag är riktigt nyfiken på nya Bare Access Trail som finns ute nu.

Claes har även flaggat för fler modeller som kan vara intressanta främst för swimrun. Återkommer på torsdag med lite info om vad som finns att vänta. :)

Det är nu ändå fredag, och vad vore en fredag utan lite film. Jag ger er "The run in Swimrun" Trevlig helg!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar