onsdag 23 juli 2014

Swimruncamp Marstrand...

Igår var det dags för minicampet i swimrun som vi planerat ett litet tag. Planen var att ta oss upp till Kovikshamn och sedan ställa en bil ute på Marstrand som "målbil". Vi drog därefter till Pers stuga för att kitta swimrunprylar inför det "stora äventyret"...Första sträckan hade Per rekat och därefter var tanken att vi skulle öhoppa vidare ut mot målbilen. Vi hade siktat på att vara ute mellan 4-5 timmar och efter att ha tankat resorb och fyllt camelbaks med gel, vätska och förstaförband stack vi iväg.

Det var riktigt kul att se lite ny terräng och äntligen få simma lite riktigt havsvatten igen. Vi tuffade på med bitvis teknisk terräng och bitvis kala klippor mellan öhoppandet. Strax innan det var dags för en transportsträcka på asfalt hade vi en simning som var riktigt nice...tills jag hör först Per...och sedan Linus...skrika något jävulskt...MANETER!!! - De hade simmat rakt in i en stabilt brännande...Jag och Axell kunde inte undgå att dra paralleller till Lille Skutt som sitter på en sten i solen och gråter... Nåväl...löparna lyckades övervinna sin rädsla och efter Instön och vätskepåfyllning var det åter dags för lite några kortare sim/löpsträckor.

Sista simningen var en ca 600 metare genom en farled och där drog vi på och kom upp för en sista grusvägslöpning in mot Marstrand. Fin terräng - nice vatten - blev riktigt sugen på Marstrand Open Water Ultra nästa år... Film från gårdagen nedan. Nu bara strax över en vecka kvar till Öloppet och snart mindre än en månad kvar till ÖTILLÖ....

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar