söndag 16 mars 2014

Långpass - Podcast - sol och nytt samarbete...

Veckan har varit lugn. Lite löpning - lite styrka - lite mer löpning. Idag hade jag tänkt köra ett - som jag säger - lite längre pass - hade en ide om att ta mig mot Bunketorp via stigar mot Djursjön och sedan vidare från Bunketorps långa slinga hemåt via golfbanan. Sol - blå himmel - lätt bris... Hade nog kunnat köra shorts idag...men det gick bli suveräna Newline Compression tights från Triathleten.se. Riktigt tunna och riktigt bra stadga över låren. På ryggen min UD Scott Jurek och på fötterna mina nya favoriter... AllOut Rush från Merrell...

När jag springer själv vill jag - 1. Höra fåglar och vind 2. Lyssna på fransk hiphop eller svensk dito eller 3. Lyssna på en riktigt schysst podcast. Linda säger att jag är psyksjuk som kör utan lurar....vem bryr sig.. Det är jag och stigen i skogen...skönt att slippa sladdar och annat. Jag har lyssnat igenom Marathonpodden med Petra Månström. Riktigt bra pod som jag starkt kan rekommendera. Avsnittet med Colting där han pratar fredagsmys kan bli en klassiker. Nu har jag hittat en ny pod i iTunes - Husky - en podcast med riktigt mycket spännande människor. Podcasten är ett samarbete med Outside och då fattar ni grejen. I senaste avsnittet är Petter gäst - jag är ju en stor Petterfan och under dagens pass var det riktigt schysst att höra hur han tänker inför ÖTILLÖ - tävlingen vi båda skall köra i september.

Bland tidigare program finns ett med Michael Lemmel - grundare av ÖTILLÖ - hans historia om Raid G och hur multisporten kom till Svedala är riktigt kul. Så...jag slår ett slag för Podcasten Husky på iTunes!!!

Idag är det 20 veckor kvar till starten i Sandhamn.... Vägen dit tar vi via Kustjagaren och Öloppet. Som ni alla vet så kostar allt pengar...utrustning och anmälningsavgifter står för en stor del. Sedan tidigare har vi fått en enorm hjälp av Merrell och Zone3 som är våra huvudsponsorer. Som lök på laxen...(!!!)...har vi nu inlett ett samarbete md Länsförsäkringar Halland - de kommer under 2014 stötta oss ekonomiskt, och vi är rejält tacksamma att de vill dela vår resa mot det stora äventyret den 1 september... Tack!!!

Dagens pass då...? Jo..det blev riktigt bra. En stig/grusrunda i som vanligt snuskigt kuperad terräng och min Suunto landade in på strax över 20 km i 6.06 tempo. Skönt - avslappnat och en bra avslutning på veckan. På tisdag gör jag mitt Vo2 Max test på Göteborgs universitet... Återkommer om det lite senare i veckan. Hoppas ni har haft en grym helg!

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar