söndag 19 januari 2014

Nu vänder det...

Det blir ljusare...med snö...men oxå eftermiddagarna blir ljusare... Drygt 16.00 idag... Snön kan egentligen kvitta. Jag vill ha vår och varmt i vattnet så vi kan börja simma ute igen.

Annars då....?

Jo... Knät blir bättre och bättre. Jag rehabar hårt och kunde i torsdags räkna in ca 9 km på asfalt utan smärta. Ångrar nästan att jag sålde min plats till Sandsjöbacka Trail nästa helg...eller inte... Det känns otroligt bra när jag springer i terräng. När jag kommer ut på längre sträckor där det blir samma samma hela tiden så upplever jag att jag kan känna lite "skav" nedanför vänster knä på utsidan.

I veckan har jag och Axell sprungit och simmat - sprungit panterpass och jag har hunnit med ett hamsterbandpass (snor den Jörgen...) på jobbet och ett pannbenspass i backen upp till huset idag...

Linda kör ganska ofta ett snabbpass där hon springer 20 min upp och ner i backen upp till vårt hus. Backen är ganska brant och ca 50-60 m...magiskt tråkigt...men det bränner bra i baksida lår och vader. idag fick jag med mig boxern...

Linda har crawlkurs på söndagar och idag hade de kört lite mixade övningar för stabilitet som jag tänkte prova imorgon under simpasset med Coach A.

Nedan en film jag väntat på sedan jag såg trailern i höstas. Har ni inte sett det så luta er tillbaka och njut!!!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar