söndag 24 november 2013

BUM 50 Miles 2014 och nu vänder det...

Drygt en vecka i snorets och hostans tecken är snart över...känns det som. imorgon blir det omstart med lite lätt simning och på tisdag tänkte jag försöka mig på ett lättare löppass för att se hur kroppen reagerar.

Idag öppnade anmälan till Borås Ultramarathon 2014. Jag sprang långa banan i år - drygt 82 km - och kan med glädje rekommendera loppet. Till nästa år har de förlängt banan med fem km. Det kortare alternativet på 45 km med start i Hindås finns kvar, men det är nog bra att anmäla sig snart. Idag vid middagstid hade nästan hälften av de 250 platserna redan gått. Min RR från i år kan ni läsa här.

Idag har jag förutom att bomba C-vitamin - roat mig med att kolla på inspirerande löparfilm i form av Joel Wolperts "In the High Country" - I filmen får vi följa Tony Krupicka från Team New Balance / Ultimate Direction. Grymt inspirerande. Hyr den för 10 $ på Vimeo eller surfa in på Piratbukten för att fulladda...

 

Just det....under det rinnande snorets tid har jag bytt leverantör av utdata vid fysisk aktivitet från Garmin till...Suunto - Min Suunto Ambit2 Silver HR landade i veckan....imorgon blir det premiär... som skåningen säger.... "- NAJS!!!"

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar