söndag 13 oktober 2013

Livspussel och ljuslöpning i mörker...

Händer det något...?! Ja...det händer nästan för mycket... Veckan har varit ett enda stort pusslande för att få tiden att räcka till för annat än jobb och förskoleplikter. Utbildningskväll - dag - natt och sedan kväll gjorde att Axell aka Mr Crisp fick köra måndagens löpning/simningspass i Kungsbacka själv. Trots gubbvad som spökade klockade han in ca 6 km löpning och 2 km bassängsim. Själv tänkte jag försöka mig på en omstart efter jordens mancold. Lyckades pressa in ett bra lunchpass traillöpning på jobbet under onsdagens dagpass. Mina Ascend Glove från Merrell är verkligen grymma.

Kompisen Erica fick sina Ascend Glove i veckan...kommentar... "-Faaaanntastiska Johan! I'm in love & kan vara de absolut skönaste skor mina fötter träffat på!"

Under torsdagen sprang Johan intervaller med Pantern. Själv invigde jag mina Road Glove 2 genom backintervaller på löpbandet på jobbet. Följde upp med några km rodd.

Som jag tidigare skrivit hade jag en tanke om att slå vuxenpers på 10 km asfaltslöpning under hösten. Jag har följt ett program på jogg.se och tanken var att springa fort under gårdagens Running Lights i Alingsås. Eftersom jag drabbades av kosmos värsta mancold för någon vecka sedan slog jag detta ur tankarna och tänkte fokusera på att genomföra loppet och bara ha det gött. Har gått in mina Bare Acess 2, och tänkte provspringa dem under loppet.

Skorna är fantastiskt sköna och jag tryckte på lite för att se hur kroppen kändes. Efter ca 6 km kände jag att det var svårt att hålla hastigheten, och jag rullade till slut i mål på 46:35. Roligt att springa i staden man växte upp i. Har ni möjlighet så ta chansen och spring nästa år.

Nedan lite jag klippte ihop från gårdagens Running Lights. Håll till godo...ja...just det...

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar