söndag 2 juni 2013

Premiär ute...!!!!

Äntligen...!!! Äntligen premiär att "swimrunna" ute idag! Fram till Kustjagaren som går av stapeln den 29 augusti har vi planerat in sex stabila swimrunpass, varav ett blir lite längre med materiel- och taktikcheck.

Idag drog vi iväg vid 10.00 och planen var att hålla på i ca 2 timmar. Bra väder - nästan för bra vattenförhållanden. Körde dräkt - dolme och paddlar. Ser ut som om vi kommer modda alt köpa nya dolmar...men vi får se.

Vi vill återigen passa på att tacka er som gör vårt äventyr möjligt. Idag går ett särskilt tack ut till Peter och Surfspot.se för hjälpen med dräkterna som var - riktigt - riktigt - riktigt bra!!!! Även Claes på Merrell för spons med Trailglove. Vilken s-tans skillnad att simma i skor som dränerar vattnet...! Tack!

På tisdag kör vi igen! BAZINGA!!!!

Nedan lite bilder som Linda tog under dagen... Enjoy!!!!


3 kommentarer:

 1. Gött jobbat!
  Här är några av mina lärdomar från öloppet gällande paddlar och dolme.

  När jag testade lite innan öloppet så bytte jag ut gummibanden på paddlarna till flexicord så man snabbt kunde få loss fingret, vända på paddeln och använda händerna för att landstiga. Klipporna var hala och besvärliga.
  Dolmen hade jag också fäst i en flexicord runt midjan så jag slapp bry mig om den vid landstigning.
  Jag fick kramp några gånger under öloppet och tvingades simma lite bröstsim och då kunde jag släppa dolmen utan att behöva bry mig om den.
  Här ser du hur jag gjorde med dolmen:
  http://www.youtube.com/watch?v=2Fl2uBKTSkE&list=UUXbUiACsdcAGw6gQ-fMw_SA&index=7

  SvaraRadera
 2. Kul att se lite swimrun! Detta blir första gången för mig (oss) att köra ett lopp som detta. Men det ska bli kul!

  SvaraRadera
 3. @Frida: det skall bli satans skoj. Vi kör Kustjagaren och i augusti är det "hemmamatch" i Gbg skärgård på Öloppet. Du får hålla oss uppdaterade om vattentemperatur och annat matnyttigt. Han jag kör med är gammal ubåtsknekt från Karlskrona...men han hävdar att han inte såg så mycket av skärgården...! ;)

  /Johan

  SvaraRadera