söndag 21 oktober 2012

Blandvecka och mörkret sänker sig...

Dålig på att uppdatera här på sidan under veckan så det får bli en veckosammanfattning...

Veckan har bestått av - obanad löpning - simning - CrossFit och asfaltstuggning. En perfekt vecka med andra ord. Sex timmars varierad bra träning är nog vad livspusslet mäktar med just nu. Är glad att jag har en fru som supportar och tycker att träning är en del av livet.

Roligast under veckan var nog måndagspasset då jag tog mig runt vår sjö hemma. Grannarna har sagt att det är omöjligt att gå runt sjön...(på grund av blöta myrar m.m) men jag hittade lite spångar och en del bäckövergångar där det fanns sten att hoppa på. Detta innebär att det nu finns en fin stig/obanad slinga på ca 7 km att springa...detta tilltalar även en "icke-löpare" som mig...

I onsdags var jag och Kronobergaren i Kungsbacka simhall och körde vårt veckopass. Målet just nu är bara att mata iväg meter och få känsla för att jobba med armarna. När vi planerade inför sommarens amfibielöpningslopp fattade vi ganska snart beslutet att vi skulle köra med dolme och paddlar. Detta känns redan nu som ett bra koncept. Frågan är hur benen kommer att kännas efter 900 meter simning i kallt vatten när de bara "hängt med som passagerare"...Under onsdagen prövade vi att simma med Camelbak (ja...det stavas så...) och lite vätska i....det var...hur skall jag uttrycka det...annorlunda... Men som Johan sa...det blir nog ingen större skillnad när våtdräkten kommer på.

Idag lyckades jag klämma in ett snabbt - kort och intensivt löppass innan nattpasset. Roligt att känna att det finns lite fart i benen. Hemma är det så satans kuperat så kilometertiderna blir därefter. Idag flög km förbi och snittfarten blev 4:35. Skönt att känna asfalt under fötterna och springa i skenet av gatlyktorna.

Veckan som kommer blir förhoppningsvis lika bra som förra. Satsar på tre stiglöpningspass - ett simpass och två CrossFitpass.

och så var det det där med mörkret.....träna på...och efter det...tänd ett ljus...ta en köpp....och läs en god bok...

Ha en bra vecka...

BAZINGA!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar