måndag 11 april 2016

Mindre än en vecka till säsongspremiär...

Nu är det mindre än en vecka tills vi drar till Barcelona och Platja D Aro för Swimrun Costa Brava. Det ser ut att bli en magisk tävling och enligt de sista väderprognoserna ser det riktigt fint ut med 18 grader i luften och 16 i vattnet.

Banan ser ut att bli tuff och första delen från starten blir 8 km löpning i stabilt kuperad terräng. Efter första delen så blir det "riktig" swimrun med hyfsat snabba växlingar mellan löpning och simning.

Promo Swimrun versió Català from BESTTRAIL on Vimeo.

Vi kommer köra med följande utrustning under tävlingen - Zone3 Evolution våtdräkt - Seger Mid compression strumpor - Merrell Allout Crush Light - paddlar - lina (alltid!) och sedan kör vi rörisolering innanför strumpor och ben instället för dolme.


Elddopet för Merrell Allout Crush light - det skall blir riktigt kul att springa igenom årets första tävling i dessa skor som vi tror extremt mycket på.


Zone3 Evolution - den bästa dräkten för swimrun vi testat - vi körde Koster Swimrun förra året i den och blev direkt imponerade över hur skön den är att springa i. Bra fickor för att få med sig utrustning och bra flytkraft där det behövs. Till skillnad från andra märken vi prövat så ger Zone3 inget skav i framförallt nacken. Detta är dräkten du skall satsa på om du skall köra swimrun 2016 - weswim.se kommer snart att komma med ett bra erbjudande på dräkten. Håll ögonen öppna och följ dem på Facebook och instagram.

Nedan karta och lite info om tävlingen.Det går givetvis att följa oss live under tävlingsdagen på söndag via hemsidan - organisationen kör med live GPS tracking så det är bara att surfa in här för att följa oss - Lag 118 - Team Merrell Sweden.

Vi återkommer med film och RR efter racet! Lämnar med inspiration från förra året!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar